INFORMASJON

VIKTIG PUBLIKUMSINFORMASJON

KISS – END OF ROAD TOUR
TØNSBERG 15. JULI 2023

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til konsert i Tønsberg med KISS.
For oss er det viktig at dere har en trygg og god konsertopplevelse. Her følger litt praktisk informasjon, som kan være lurt å lese før man ankommer konsertområdet.

INGEN KØ FØR KL.13.00:

Køen til inngangsområdet starter tidligst kl. 13.00 på konsertdagen. Det er god plass og alle som kommer tidligere vil bli vist bort, da dette er et boligområde og ved trafikkert vei.

Vis hensyn og kom når portene åpner. 

PLANLEGG HVORDAN DU SKAL KOMME DEG TIL OG FRA KONSERTARENAEN:

Området rundt konsertområdet og Kaldnes har ingen parkeringsmuligheter og flere av gatene er sperret for biler i anledning konserten.

Det vil IKKE være mulig å hente, levere eller parkere biler ved arenaen. Se eget avsnitt lenger ned – DROP OFF & PICKUP

Vår oppfordring er å parkere bilen i området rundt Tønsberg sentrum og omegn. Det finnes flere parkeringshus og parkeringsplasser der. Gjør deg kjent med åpningstider og bestemmelser.

Ankomst til konsertarenaen vil enklest være fra Tønsberg Brygge og over gangbrua. Følg skilting derfra mot hovedinngangen.

Etter konserten vil alle i publikum måtte gå ut fra konsertområdet og følge anvisninger fra våre vakter. Vi oppfordrer sterkt til å unngå trengsel.

Om du skal hentes vil du måtte avtale henteplass i god avstand fra konsertområdet. Veier rundt arenaen vil være stengt.

INNSLIPP:

Finn frem billetten i god tid før du kommer til portene. Dersom du viser billett fra mobil ber vi deg på forhånd om å låse telefonen i stående retning, finne frem e-billetten og skru opp lyset på telefonen. Konserten er utsolgt og forsøk på kjøp og salg av billetter kan forekomme. Offisielle billetter er KUN solgt via Ticketmaster og artistens hjemmeside. Live Nation, Focus Productions og Foynhagen kan ikke ta ansvar for billetter kjøpt via uautoriserte billettforselgere/privatpersoner. Ugyldige billetter vil bli avvist.

VIKTIGE TIDER:

PORTENE ÅPNER: KL. 16:00

FANGST: KL. 16.30

EAGLES OF DEATH METAL: KL. 17:45

THE DARKNESS: KL. 19:00

KISS: KL. 20:30

KONSERTEN AVSLUTTES: KL. 23.00

NB! Alle tider er ca-tider og endringer kan forekomme.

UTGANG ETTER KONSERTEN:

Når konserten er ferdig ca. klokken 23:00 vil utgangen være samme vei som du kom inn. Så følger man veien tilbake mot sentrum mot gangbroen over til Tønsberg brygge. Ved stor pågang på gangbroen vil det ved nødvendighet stenges og man må forsette videre til Kanalbroen for å krysse der.

Vi henstiller alle til å unngå trengsel samt å gi plass til alle.

DROP OFF & PICKUP

Blir du kjørt til konserten, skal hentes etter konserten eller begge deler? Det vil ikke være mulig å kjøre frem til området. Vi har derfor tips om følgende steder for levering eller henting:

  1. Esso Teie: SE KART
  2. Tønsberg Svømmehall: SE KART

Herfra vil det være ca. 10 minutter å gå til konsertområdet.

Buss til Drammen – Oslo:

Har du kjøpt bussbillett med Sharebus til Drammen eller Oslo etter konserten? Disse bussene vil ha avgang fra eget område utenfor utgangen. Kun for de med gyldig billett.

Billett kan kjøpes HER

Taxi:

Utenfor inngangsområdet vil det være taxiholdeplass. Her vil det kontinuerlig gå taxier. Følg på køen og unngå trengsel.

GOLDEN CIRCLE:

Billettkjøpere med Golden Circle vil ha tilgang til eget område inne på konsertarenaen. Her vil det være egen bar og egne toalettområder. Her er det også tilgang inn til Golden Circle foran scenen. Se kart HER

De med Golden Circle billett vil motta et eget bånd ved ankomst. Dette må bæres på armen til en hver tid. Mistet bånd erstattes ikke.

Har du behov for ledsager og har billett til Golden Circle? Da vil ledsager også motta armbånd for dette.

KISS VIP PACKAGES:

For de av dere som har kjøpt KISS VIP Packages så vil dere få tilsendt egen info på e-post. Dette gjelder for KISS Diamond, Kiss Soundcheck og KISS Early Entry.

Dere har også tilgang til Golden Circle området under konserten.

DET ER IKKE TILLATT Å MEDBRINGE FØLGENDE INN PÅ OMRÅDET:

– Alt av foto-/video-/audio utstyr ink. droner
– Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander
– Fyrverkeri, laserpenner
– Bannere, paraplyer
– Selfiestang
– Stor bagasje
– Stoler/krakker
– Våpen og våpenlignende gjenstander
– Bannere, store flagg
– Dyr
– Falsk/illegal merchandise/effekter

Ovennevnte vil bli avvist ved inngangen.

KROPPSVISITASJON:

Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

SIKKERHET:

I forkant av konserten anbefaler vi alle å orientere seg om hvor man kan finne førstehjelp, (nød)utganger og toaletter. Lytt til kroppen – spis godt og drikk rikelig med vann. Husk å si ifra hvor du går og hold områdene rundt nødutganger, møteplasser, serveringssteder og toaletter åpne. Det vil være vannstasjoner tilgjengelig flere steder på området.

BEKLEDNING:

Husk at du skal på utendørskonsert. Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Dersom det er utrygt for regn – ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet. Er det meldt varmt vær og sol – husk solkrem! 

BARN PÅ KONSERT:

Det er ikke egne områder dedikert for yngre barn. Generelt vil vi anbefale på det sterkeste at små barn ikke tas med på konsert, og barnevogn er av evakuerings- og sikkerhetshensyn ikke tillatt. Alle som skal inn på konserten må ha gyldig billett. Dette gjelder også alle barn.
Vi tillatter ingen under 18 år inngang på konserten uten følge av en voksen/foresatte 

TOALETTER:

Det vil være rikelig med toaletter på arenaen.

Det vil finnes i flere soner – gjør deg kjent med dette – se vedlagt KART

INGEN GARDEROBER:

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på konsertarenaen, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor parken.

SØPPEL:

For å holde området så ren og ryddig som mulig, oppfordrer vi alle til å være flinke til å benytte søppelkasser som vil være plassert over hele området. Vi som arrangør tar ansvar for vårt avtrykk og oppfordrer publikum til å gjøre det samme.

HC OMRÅDE / LEDSAGER

Disse plattingene er satt opp og kan kun benyttes av de som har kjøpt egne rullestol- og ledsager billetter og dette området er utsolgt/fullt. Plasseringen av plattingene er merket på vedlagte kart. HC-platting vil ha egen vert tilgjengelig. Det er også egen inngang for HC for de som ønsker dette. Det er merket i GULT på kartet. Her vil kun personer med HC behov tillates inn. Inngang er mellom boligblokkene på Kaldnes.

Om det skulle være plass til flere utover det som er solgt vil vi gi plass til de som evt. dukker opp.

Det vil bli sendt ut en egen mail til alle med billett til dette området.

For andre som har kjøpt ståplasser, men som av en eller annen grunn har problemer med å stå lenge av gangen, så vil det være sitteområder rundt på området. Disse er ikke plassert i direkte synsfelt til scenen, men er ment som avlastningsområder.
Å medbringe egne stoler etc. er ikke tillatt

Dersom du ikke har billett til handicap-plattingen vil du slippe inn på det ordinære området med rullestol, krykker eller rullator, dersom du har behov for det.

Ledsager:
Det tillates kun en ledsager pr.person som har behov for dette. Ledsager må fremvise ledsagerbevis i inngangen for å slippe inn. Ingen billett er nødvendig for ledsager.
Den som har behov for ledsager må fremvise gyldig billett.

MAT OG DRIKKE PÅ ARENAEN:

Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke på hele arenaen. Her kan du betale med kort – ingen kontanter. Vi oppfordrer til å benytte kontaktløs betaling.Det er ikke tillatt med medbrakt mat og drikke (unntak for de med legeerklæring). Det er også flere gratis vannstasjoner på området.

Vi benytter et pantesystem på glass der du betaler en engangssum første gang, men om du returnerer glasset slipper du denne summen igjen.

JEG KAN IKKE GÅ PÅ KONSERTEN LIKEVEL:

Dersom du ikke har mulighet til å gå på konserten kan du trygt selge din billett via Ticketmaster Resale. Les mer HER.

Vi som arrangør ønsker deg en god konsertopplevelse!